колега, тия от бош не ги слушай ами върви на проверен майстор. има теми много.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем в мотора!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеколега, тия от бош не ги слушай ами върви на проверен майстор. има теми много.
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
чак ме хвана срам като се пребирах с нея укъдих целия град
Comment
-
колега колата е зацепена правилно 100% вече бях изключил, че бях заредил един съмнителен бензин мн тъмно зелено утре ще го източа и ще налея 100 октана за да изчисти каквото е останало от него и се надявам това пушене да идва от бензина защото маслото него и бутва стои си на мах
Comment
-
колеги днес извадих бензиновата помпа изкарах сичкия бензин който нестава за нищо ест заредих в една туба 20литра 100 октана от еко и вземах добавка бардал 6в1 резолтата беше невероятен колате се оправи напълно нито си мени оборотите нито прекъсва ното се получават детонации само все още малко пропушва но мисля че е нормално да има още мизерии за огаряне до сега колата не е вървяла толкова много чак се учудих
Comment
-
Първоначално публикувано от Mus1cDJ Покажи съобщениеколеги днес извадих бензиновата помпа изкарах сичкия бензин който нестава за нищо ест заредих в една туба 20литра 100 октана от еко и вземах добавка бардал 6в1 резолтата беше невероятен колате се оправи напълно нито си мени оборотите нито прекъсва ното се получават детонации само все още малко пропушва но мисля че е нормално да има още мизерии за огаряне до сега колата не е вървяла толкова много чак се учудих0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment